• +381 (0) 62 582 582


Fudbalski centar VUJADIN BOŠKOV

      Početkom sedamdesetih godina prošlog veka, fudbalski velikan Vujadin Boškov svoj san i ideju o evropskoj Vojvodini sproveo je u delo.

      Kompletno opremljena zaokrutena celina sa pet travnatih terena, pružala je za ono vreme svetske uslove za život i rad svih selekcija kluba.

      Sredinom 2006. godine na čelo kluba dolazi čovek čije misli i sportske ideje, poslovni duh, sežu daleko u budućnost, i take Vojvodina dobija svoju najvažniju bitku.

      Avgusta 2006. godine svečano je otvoren renovirani fudbalski centar za ponos kluba, grada i svih kojima je Voša u srcu. Na tome se nije stalo, pa je sagradjen i novi objekat od 1000 kvadratnih metara i jedan teren sa vestačkom travom što ovaj centar svrstava u jedan od najmodemijih u Evropi.

      Na šest terena svakodnevno treniraju prvotimci i osam mladjih selekcija FK Vojvodine. Uslovi koje pruza FC "Vujadin Boškov" omogućavaju odigravanje utakmica i turnira i trening u noćnim uslovima.

      Za smeštaj igrača i stručnog štaba postoji 20 dvokrevetnih soba i dva luksuzna apartmana. Svaka stambena jedinica poseduje lcd televizor, klima uredaj, frižider i internet konekciju. Prostorije za zabavu sadrže TV, bilijar, stoni fudbal, klima uredjaj i računare.